Een harde schijf installeren

Spread the love

Op de lange termijn zul je steeds meer programmering op je pc stapelen. U zult ook steeds meer eigen informatierecords maken. Deze records vullen continu zelfs de grootste harde schijven. Afhankelijk van hoe enorm een ​​harde schijf u begint en hoe snel u deze vult, kan de harde schijf worden aangevuld terwijl de rest van uw pc-framework nog steeds erg smakelijk is om te werken met het product dat u gebruikt. Voor deze situatie zou je echt liever geen totaal andere pc kopen om de limiet van je framework uit te breiden, je hebt gewoon een andere harde schijf nodig.

Met betrekking tot het kopen van uw nieuwe harde schijf heeft u een aantal opties. U kunt een andere schijf kopen om uw huidige schijf te vervangen of u kunt een andere schijf kopen om te gebruiken ondanks uw huidige schijf. Ervan uitgaande dat u uw huidige harde schijf behoudt, zijn er ook alternatieven (absoluut duurder) die het mogelijk maken de nieuwe harde schijf te verwijderen, wat inhoudt dat u deze onafhankelijk van uw framework kunt opslaan voor de beveiliging van de inhoud en bovendien kunt u extra verwijderbare aankopen schijven die kunnen worden verhandeld om uw raamwerk aanzienlijk meer prominente mogelijkheden te geven.

In het geval dat u uw huidige schijf vervangt, moet u uw informatie versterken voordat u begint en het is een slimme gedachte om dit te doen, ongeacht of u uw huidige schijf behoudt, net als het toevoegen van de bijgewerkte schijf. Een andere keuze om te overwegen in het geval dat u de huidige schijf vervangt, is dat het kortstondig hebben van de twee schijven in het raamwerk het voor u een stuk eenvoudiger maakt om uw huidige schijfsubstantie naar de nieuwe schijf te dupliceren. Ongeacht of u een van uw verschillende stations (bijv. Disc-rom) kort moet loskoppelen terwijl u dit doet, u kunt de dingen in het algemeen terugzetten zodra u de drive hebt gedupliceerd. Er zijn veel programmeerprogramma’s die kunnen omgaan met het dupliceren van uw harde schijf voor u.

De meeste harde schijven worden aangesloten op het IDE-transport van uw pc, waardoor er maximaal vier schijven kunnen worden toegevoegd. Als elk van de vier toegankelijke gebieden nu wordt gebruikt met harde schijven, disc-rom-drives, dvd-drives, gecomprimeerde mediastations enzovoort, moet u ofwel een huidige schijf vervangen door de nieuwe harde schijf of een nieuwe harde schijf introduceren. SCSI-harde schijf. Er zijn een paar moederborden die een SCSI-interface hebben, maar de meeste vereisen het gebruik van een andere interfacekaart. Ervan uitgaande dat u vanaf nu geen SCSI-transport heeft, betekent het aanschaffen van een andere SCSI-harde schijf dat u bovendien een SCSI-kaart moet kopen. SCSI kan tot zeven (of soms 15) schijven op één kaart verwerken, dus als je eenmaal een SCSI-interface hebt, wordt het toevoegen van extra schijven (of een reeks andere SCSI-gadgets) een basisaangelegenheid om elke schijf in te stellen op een andere SCSI-id en ervoor zorgen dat de eliminators op de ideale plek staan.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.